Ga naar inhoud

Toldijk 16

7901 TB Hoogeveen

Hup & Fidom Garantiemakelaars Hoogeveen
Neem contact met mij op

Verhuurd

€ 5.000,- p.m

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Hoogeveen Toldijk 16

Te huur: representatieve showroom met werkplaats, magazijn, kantoor met een bestraat en omheind, verlicht showterrein op een uitstekende locatie.

Locatie:
Prominent gelegen aan één van de invalswegen van Hoogeveen, met op korte afstand de aansluitingen op de autosnelwegen A28 (Zwolle-Groningen) en A37 (Hoogeveen-Emmen). Direct ten noorden ligt het Logistiek Centrum Hoogeveen, een speciaal ingericht bedrijventerrein voor bedrijven in de distributie en transport & logistiek.

Parkeervoorzieningen:
Het object is voorzien van een zeer ruim bestraat en omheind showterrein met parkeerplaatsen voorbezoekers en medewerkers.

Bestemming:
Bestemmingsplan Stationsgebied, deelplan bedrijvenpark Toldijk 2012.
De voor “Bedrijf” aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven behorende tot categorie 1 t/m 2 zoals genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten.
Het betreft een bij uitstek geschikt object voor verkoop-, verhuur- en reparaties van auto’s, boten, caravans en motoren. Het object en de locatie zijn eveneens geschikt voor detailhandel in keukens, sanitair, buitenmeubilair, campingartikelen, woninginrichting en (grove) bouwmaterialen, kringloopwinkels, e-commerce, sociale werkvoorzieningen.

Oppervlakte:
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 1.160 m² , waarvan:
– showroom, receptie, kantoor ca. 425 m²
– garage/werkplaats 300 m²
– magazijn/stalling, kantine 435 m²
– showterrein ca. 3.000 m²
De totale perceel oppervlakte bedraagt  ca. m² 5.000 m²

Indeling: een representatieve showroom voorzien van een tegelvloer, systeemplafond, balie/receptie en kantoorruimte. Vanuit de showroom is er een toegang tot de naastgelegen garage met voorzieningen en achtergelegen magazijnruimte. Naast de garage bevindt zich een spoelplaats. Het afsluitbaar buitenterrein is volledig bestraat, verlicht en omheind.

Opleveringsniveau: het geheel verkeerde in een goede staat van onderhoud, de ruimten zijn gebruiksklaar en zijn o.m. voorzien van kantoor, kantine, verwarming, verlichting susteemplafonds, pantry, sanitair. De garage is o.m. voorzien van verwarming, verlichting, werkbrug, compressor, een gladde betonvloer en een elektrische overheaddeur. Het magazijn is o.m. voorzien van verlichting en een elektrische overhead deur.

Huurtermijn: vijf jaar met vijf optiejaren, danwel in overleg te bepalen;
Huurprijs: op aanvraag
Aanvaarding: in overleg

  • 4.170 m2
  • 13.145 m2

Kenmerken Toldijk 16

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 5.000,- p.m

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte4.170 m2
Perceeloppervlakte13.145 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte1.160 m2
Oppervlakte terrein3.000 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen20

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1968
Bouwjaar toelichtingaanbouw 1985

Overig

LocatieOVERIG
Aantal lagen1
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Toldijk 16

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod