Taxaties Beilen

Taxatie nodig? Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen hebben een team van erkende geregistreerde NRVT taxateurs. Bij het kopen van onroerend goed zijn veel partijen in het spel en elke partij wil natuurlijk weten wat de woning waard is. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper, maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. In geval van een echtscheiding kan een taxatie tevens van belang zijn. Alle partijen die betrokken zijn bij een koop, verkoop of scheiding willen weten wat de waarde van de woning is en laten daarom een taxatie uitvoeren.

De verkoper wil weten natuurlijk weten hoeveel hij kan ontvangen, de koper hoeveel hij maximaal kan uitgeven. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde. Bij echtscheiding willen de partners weten wat de overwaarde van de woning is.

Om iedereen tevreden te stellen, is onafhankelijk advies noodzakelijk door een derde partij. Wij stellen taxatierapporten op die aan alle NWWI-eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie.

Onze erkende geregistreerde NRVT taxateurs

Ron Smit

NVM Makelaar en Taxateur onroerende zaken / Directeur

Ronald Smit

NVM Register Taxateur Onroerende zaken / Makelaar

 

Waarom ben ik een taxatie nodig?

Heb je een woning gekocht of wil je gaan verbouwen? Dan ben je (meestal) een taxatie nodig. Een gevalideerd rapport is vaak verplicht als je een huis gaat kopen. Als jij een huis koopt mag jij als koper een taxateur aanwijzen, deze kosten zijn wel voor eigen rekening, maar mag je meenemen in je aangifte voor inkomstenbelasting.

Is je woning nog niet helemaal af en wil jij nog het een en ander eraan gaan verbouwen? Dan wil je dit natuurlijk als het kan meefinancieren met je huidige hypotheek. Wij stellen een gevalideerd rapport op met de waarde voor en de waarde na verbouwing, zo kan de bank bepalen wat de maximale hoogte van jouw hypotheek kan worden.

Waarde van jouw woning

Een bank wil zekerheid wanneer jij een woning wilt kopen of verbouwen, daarvoor wordt een taxatierapport opgesteld. De bank wil namelijk niet meer dan de maximale waarde van de woning aan jou lenen, anders wordt het risico voor hen te groot. De waarde van de woning berekenen wij. Voordat de bank een hypotheek goedkeurt, moet een dossier volledig zijn. Het gevalideerde rapport is hier een van de meest belangrijke onderdelen van. Lees hier meer over taxaties. Ben je een taxatie nodig of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op: 0593-541402.

NWWI taxatie

Hup & Fidom Garantiemakelaars uit Beilen is aangesloten als erkent taxateur bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI valideert (keurt) de opgestelde rapporteren van woningtaxaties. Zij zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens de richtlijnen zijn opgesteld. Deze gevalideerde rapporten geven inzicht in de waarde van het getaxeerde object en hoe de taxateur tot deze waarde is gekomen. Met onze objectieve en betrouwbare taxaties ben je bij Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen aan het juiste adres voor jou taxatie.

taxatie-hup-en-fidom-beilen

Plan een taxatie in met een van onze taxateurs

Voor een taxatie ben je bij Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen aan het juiste adres. Ben je aan taxatie nodig voor een aankoop, verkoop, verbouwing of voor een echtscheiding? Wij helpen je graag! Voor aanvullende informatie of hulp neem je gemakkelijk en snel contact met ons op via telefoonnummer 0593-54 14 02 of mail naar info@hupenfidombeilen.nl. Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen staat altijd voor je klaar!