Nieuwbouw

Ben jij er aan toe om een (nieuw) huis te kopen? Dan kun je een keuze maken tussen bestaande bouw of nieuwbouw. Naast bestaande woningen wordt er namelijk ook flink geïnvesteerd in nieuwbouwprojecten in de omgeving Midden-Drenthe. Dit betekent wonen op een unieke locatie in een spiksplinternieuwe woning.

Nieuwbouwprojecten wonen en recreatief

Ben je op zoek naar een woning waar je permanent mag wonen? Of ben je misschien wel op zoek naar een recreatiewoning vlakbij de prachtige natuur van Drenthe? Hup en Fidom Garantiemakelaars Beilen biedt verschillende nieuwbouwprojecten aan in Beilen en omgeving, zowel voor permanente bewoning en recreatief wonen.

De voordelen van een nieuwbouw woning

  • Je kunt jouw woning geheel naar eigen smaak inrichten
  • Hoog energielabel, goed geïsoleerde woning
  • Duurzaam wonen, door moderne verwarmingssystemen, nieuwe elektra, riolering en dergelijke
  • Geen last van achterstallig onderhoud en weinig onderhoudskosten de eerste jaren
  • Vaste verkoopprijs, dus je betaalt nooit meer dan je moet
  • Je koopt jouw nieuwbouwhuis vrij op naam, kortom geen kosten koper, zoals taxatiekosten of overdrachtsbelasting

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je graag wat informatie en advies inwinnen? Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek!

Projecten in Beilen e.o.

Nieuwbouw in Beilen kent vele projecten. Hup & Fidom Garantiemakelaars in Beilen helpt je bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning. Want waar let je precies bij de aanschaf? Hoe gaat het precies in zijn werk? Mogelijk zijn er nog andere interessante projecten. Hup & Fidom Garantiemakelaars in Beilen helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Maar ook bij de aankoop van een bepaalde woning of het bezichtigen van jouw droomwoning. Zo wordt nieuwbouw in Beilen en omgeving mogelijk erg interessant voor jou.

De oriënterende fase

Nieuwbouw in Midden-Drenthe komt steeds meer voor. Nederland kent steeds meer mensen. Deze mensen hebben ook allemaal een woning nodig. Nieuwbouw is hier dé oplossing voor. Hup & Fidom Garantiemakelaars in Beilen helpt u bij dit proces. Van begin tot eind. Het begint allemaal bij het vinden van je ideale nieuwbouwwoning. Op onze website vindt je al een aantal nieuwbouwprojecten. Echter op basis van jouw wensen kunnen we voor jou de ideale woning vinden. Wanneer je je ideale woning hebt gevonden krijg je met vele partijen te maken. Deze partijen willen allemaal iets van je. Hup & Fidom Garantiemakelaars in Beilen kan je hierbij ondersteunen en helpen.

 

nieuwbouwprojecten-beilen-hup-en-fidom-garantiemakelaars-beilen

De kosten

Bij nieuwbouw gaat het net iets anders dan gewoon een huis kopen. Er zijn allerlei kosten die je in ogenschouw dient te nemen. Bij het regelen van je financiering is het fijn als je weet wat je kunt verwachten. Hup & Fidom Garantiemakelaars in Beilen helpt je bij het realiseren van het totale kostenplaatje. Op deze manier zijn er geen verassingen achteraf.

nieuwbouwprojecten-beilen-hup-en-fidom-garantiemakelaars-beilen

Meer- en minderwerk

Een nieuwbouw woning kunt u naar uw eigen voorkeuren laten opleveren. Wanneer je andere wensen heeft voor de vloer of badkamertegels dan noemen we dit meerwerk. Laat je iets weg uit het bouwplan dan heet dit weer minderwerk. Wij helpen je zodat je ook goed weet wat je rechten zijn bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning. Dan wel met meer- of minderwerk.

nieuwbouwprojecten-beilen-hup-en-fidom-garantiemakelaars-beilen

(na de) Oplevering

Natuurlijk hoop je dat de bouw van jouw nieuwbouwwoning voorspoedig verloopt. Mocht er iets veranderen in het bouwplan, dan helpen wij je hierbij. Wij houden je op de hoogte en ondersteunen waar nodig. Wanneer de nieuwbouw woning is opgeleverd kun je heerlijk gaan genieten van je nieuwe woning. Mocht er naderhand iets zijn dan is Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen er ook voor jou!