Nieuwbouw

Denk bij een huis kopen ook zeker aan nieuwbouw. Naast de bestaande woningen wordt er namelijk flink geïnvesteerd in de nieuwbouw in Midden-Drenthe. Dit betekent wonen op een unieke locatie in een gloednieuw huis. Bij Hup & Fidom Garantiemakelaars in Beilen staan verschillende nieuwbouw projecten voor je op een rij. Wanneer je interesse hebt in nieuwbouw in Beilen en omgeving helpen wij je graag verder.

Projecten in Beilen e.o.

Nieuwbouw in Beilen kent vele projecten. Hup & Fidom Garantiemakelaars in Beilen helpt je bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning. Want waar let je precies bij de aanschaf? Hoe gaat het precies in zijn werk? Mogelijk zijn er nog andere interessante projecten. Hup & Fidom Garantiemakelaars in Beilen helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Maar ook bij de aankoop van een bepaalde woning of het bezichtigen van jouw droomwoning. Zo wordt nieuwbouw in Beilen en omgeving mogelijk erg interessant voor jou.

De oriënterende fase

Nieuwbouw in Midden-Drenthe komt steeds meer voor. Nederland kent steeds meer mensen. Deze mensen hebben ook allemaal een woning nodig. Nieuwbouw is hier dé oplossing voor. Hup & Fidom Garantiemakelaars in Beilen helpt u bij dit proces. Van begin tot eind. Het begint allemaal bij het vinden van je ideale nieuwbouwwoning. Op onze website vindt je al een aantal nieuwbouwprojecten. Echter op basis van jouw wensen kunnen we voor jou de ideale woning vinden. Wanneer je je ideale woning hebt gevonden krijg je met vele partijen te maken. Deze partijen willen allemaal iets van je. Hup & Fidom Garantiemakelaars in Beilen kan je hierbij ondersteunen en helpen.

 

De kosten

Bij nieuwbouw gaat het net iets anders dan gewoon een huis kopen. Er zijn allerlei kosten die je in ogenschouw dient te nemen. Bij het regelen van je financiering is het fijn als je weet wat je kunt verwachten. Hup & Fidom Garantiemakelaars in Beilen helpt je bij het realiseren van het totale kostenplaatje. Op deze manier zijn er geen verassingen achteraf.

Meer- en minderwerk

Een nieuwbouw woning kunt u naar uw eigen voorkeuren laten opleveren. Wanneer je andere wensen heeft voor de vloer of badkamertegels dan noemen we dit meerwerk. Laat je iets weg uit het bouwplan dan heet dit weer minderwerk. Wij helpen je zodat je ook goed weet wat je rechten zijn bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning. Dan wel met meer- of minderwerk.

(na de) Oplevering

Natuurlijk hoop je dat de bouw van jouw nieuwbouwwoning voorspoedig verloopt. Mocht er iets veranderen in het bouwplan, dan helpen wij je hierbij. Wij houden je op de hoogte en ondersteunen waar nodig. Wanneer de nieuwbouw woning is opgeleverd kun je heerlijk gaan genieten van je nieuwe woning. Mocht er naderhand iets zijn dan is Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen er ook voor jou!