Verkoopmakelaar Beilen

Je hebt jouw droomhuis gevonden. Alle ogen zijn op de nieuwe woning gericht, maar ook de oude woning dient verkocht te worden. Daarom heeft Hup & Fidom Garantiemakelaars een verkoopmakelaar voor jou. Een huis verkopen doe je namelijk niet zomaar. Er komen veel zaken kijken bij de verkoop van jouw woning en het is natuurlijk een grote stap. Daarom is het handig als je je laat bijstaan door Hup & Fidom Garantiemakelaars uit Beilen als verkoopmakelaar.

De voordelen

Hup & Fidom is een garantiemakelaar en aangesloten bij de NVM. Als NVM verkoopmakelaar helpen wij je van A tot Z met de verkoop van jouw woning. Wij nemen veel werk voor jullie uit handen, een groot voordeel! Wanneer je Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen inschakelt bij de verkoop van jouw woning zorgen wij ervoor dat jouw woning representatief op Funda komt te staan en dus zo onder de aandacht van woningzoekers komt. De zichtbaarheid op Funda zorgt vaak voor meer bezichtigingen, hierdoor wordt de kans vergroot dat jij de best mogelijke prijs voor jouw huis krijgt.

Voordat de woning op Funda verschijnt gaan er natuurlijk een aantal zaken aan vooraf. Denk hierbij aan de waarde indicatie van de woning, in- en opmeten, plattegronden, verkoopbrochures, foto- en videografie en het opstellen van de verkoopstrategie. Zodra dit allemaal is gedaan verschijnt de woning op Funda. Wij zullen de bezichtigingen verzorgen en uiteindelijk het onderhandelingsproces.

Verkopen in Midden-Drenthe

Een verkoopmakelaar bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw huis. Veel mensen vragen zich af of het nodig is om een verkoopmakelaar in handen te nemen, aangezien dit geen verplichting is bij het verkopen van jouw woning. Wij van Hup & Fidom Garantiemakelaars en 90% van jouw medeverkopers vinden van wel. Je verkoopt niet dagelijks een object voor zo’n groot bedrag. Wij komen op voor jouw belangen als verkoper en zorgt ervoor dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Ook adviseren wij je graag met alles wat te maken heeft met het verkopen van jouw woning. Naast ons advies zijn er genoeg verkooptips die je zelf kunt uitvoeren.

Kosten verkoopmakelaar Midden-Drenthe e.o.

Voor het inschakelen van een verkoopmakelaar betaal je natuurlijk courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. De verkoopmakelaar heeft kennis van de markt, is juridisch zeer goed op de hoogte en kan professioneel onderhandelen.