Verkoopmakelaar Beilen

Je hebt jouw droomhuis gevonden. Alle ogen zijn op de nieuwe woning gericht, maar ook de oude woning dient verkocht te worden. Daarom heeft Hup & Fidom Garantiemakelaars een verkoopmakelaar voor jou. Een huis verkopen doe je namelijk niet zomaar. Er komen veel zaken kijken bij de verkoop van jouw woning en het is natuurlijk een grote stap. Daarom is het handig als je je laat bijstaan door Hup & Fidom Garantiemakelaars uit Beilen als verkoopmakelaar.

De voordelen van een makelaar

Hup & Fidom is een garantiemakelaar en aangesloten bij de NVM. Als NVM verkoopmakelaar helpen wij je van A tot Z met de verkoop van jouw woning. Wij nemen veel werk voor jullie uit handen, een groot voordeel! Wanneer je Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen inschakelt bij de verkoop van jouw woning zorgen wij ervoor dat jouw woning representatief op Funda komt te staan en dus zo onder de aandacht van woningzoekers komt. De zichtbaarheid op Funda zorgt vaak voor meer bezichtigingen, hierdoor wordt de kans vergroot dat jij de best mogelijke prijs voor jouw huis krijgt.

Voordat de woning op Funda verschijnt gaan er natuurlijk een aantal zaken aan vooraf. Denk hierbij aan de waarde indicatie van de woning, in- en opmeten, plattegronden, verkoopbrochures, foto- en videografie en het opstellen van de verkoopstrategie. Zodra dit allemaal is gedaan verschijnt de woning op Funda. Wij zullen de bezichtigingen verzorgen en uiteindelijk het onderhandelingsproces.

Verkopen in Midden-Drenthe

Een verkoopmakelaar bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw huis. Veel mensen vragen zich af of het nodig is om een verkoopmakelaar in handen te nemen, aangezien dit geen verplichting is bij het verkopen van jouw woning. Wij van Hup & Fidom Garantiemakelaars en 90% van jouw medeverkopers vinden van wel. Je verkoopt niet dagelijks een object voor zo’n groot bedrag. Wij komen op voor jouw belangen als verkoper en zorgt ervoor dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Ook adviseren wij je graag met alles wat te maken heeft met het verkopen van jouw woning. Naast ons advies zijn er genoeg verkooptips die je zelf kunt uitvoeren.

Team Hup & Fidom Garantiemakelaars

Ons team van verkoopmakelaars onderstaand. Ons team beschikt over diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en een bewezen trackrecord van succesvolle verkopen. Ze zullen nauw met je samenwerken om een effectieve verkoopstrategie te ontwikkelen die is afgestemd op je specifieke doelen, wensen en omstandigheden. Van het bepalen van de juiste vraagprijs en het opstellen van aantrekkelijke marketingmaterialen tot het onderhandelen over de beste deal en het afhandelen van de benodigde juridische documentatie, onze verkoopmakelaars zullen je door elke stap van het verkoopproces meenemen met expertise en zorg.

Meer informatie over ons team als jouw verkoopmakelaar?

Wil je meer informatie over het verkopen van een huis met Hup & Fidom Garantiemakelaars als jouw verkoopmakelaar? Plan dan een waardebepaling in met een van onze makelaars.  Als je een waardebepaling van je huis laat uitvoeren weet je de waarde van uw woning, waar je staat in de woningmarkt en hoe je de verkoop het beste kunt realiseren voor het gewenste resultaat. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0593-541402 of mail naar info@hupenfidombeilen.nl. Wij van Hup & Fidom Garantiemakelaars staan voor je klaar!

ons team De verkoopmakelaars van Beilen

Ron Smit

NVM Makelaar en Taxateur onroerende zaken / Directeur

Ronald Smit

NVM Register Taxateur Onroerende zaken / Makelaar

Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar en van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten. Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.