Nieuwbouwproject Residence Posthuys

START VERKOOP VRIJDAG 8 DECEMBER A.S.

LOCATIE: UNIVE, ETTENSTRAAT 1 BEILEN

TIJDSTIP: VAN 16.00 UUR – 19.00 UUR

U BENT VAN HARTE WELKOM!

Zorgeloos wonen en leven in het Hart van Drenthe!

Residence Posthuys, unieke ligging, unieke uitstraling!

In het gezellige centrum van Beilen aan de Ettenstraat/Kampstraat wordt Residence Posthuys ontwikkeld. Het appartementencomplex bestaat uit 24 appartementen, de architectuur is modern en past tegelijk uitstekend bij de omliggende bebouwing. Alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar.

Residence Posthuys dankt haar naam aan het posthuis dat er ooit heeft gestaan. Het complex wordt volledig energieneutraal opgeleverd. Voor energievoorziening zullen geen fossiele brandstoffen meer nodig zijn. De noodzakelijke zonnepanelen worden dusdanig geplaatst dat ze aan het zicht worden onttrokken. Zo blijft het geheel de luxe en rijke uitstraling houden.

De appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen. Er worden drie verschillende typen appartementen gebouwd: A, B en C. Alle appartementen zijn ingedeeld met een woonkamer met eethoek en open ruimte voor de keuken. Allemaal hebben ze een master-bedroom en een extra slaap-/werkkamer. Er is een toilet (vanuit de hal bereikbaar), een badkamer voorzien van wastafelmeubel, douche en 2e toilet. De appartementen hebben een berging met aansluiting voor wasmachine, droger en een boiler.

 

Elk appartement heeft een buitenruimte. Onder het complex is een souterrain waar elk appartement een eigen extra berging heeft. Er is een lift, intercom en rookmelders aanwezig in het complex. De appartementen hebben een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein.

Beilen heeft een bovengemiddeld voorzieningen niveau, winkels, apotheek en cultureel centrum zijn op loopafstand bereikbaar. Tevens heeft het dorp diverse sportgelegenheden, waaronder een sporthal, tennisbaan, voetbalvelden en een zwembad. Beilen is gunstig gelegen t.a.v. uitvalsweg A28 en N381 Emmen-Drachten en heeft het diverse busverbindingen en een NS station.

  • Duurzaam en energiezuinig complex
  • Prijzen inclusief sanitair
  • Informeer naar de extra leencapaciteit per 01-01-2024 voor woningen met een A++++ label
  • Vanaf de start verkoop op 8 december is alle documentatie beschikbaar en informeren wij u over de verkoopprocedure

prijzen vanaf € 385.000,- tot € 399.000,- von