Energielabel

Wil jij je woning of bedrijfspand verkopen? Dan moet het object over een geldig energielabel beschikken. Verkoop jij je huis bij Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen? Dan helpen we je uiteraard met het aanvragen van een energielabel bij een van onze aanbieders. Wordt het object opgeleverd zonder een geldig energierapport? Dan riskeer je een onnodige boete!

Welk energielabel heeft mijn huis

Heb jij jouw woning recentelijke gekocht en ga je tóch weer verhuizen naar een nieuwe plek? Dan kan het zijn dat het energielabel van de vorige eigenaren nog geldig is. Checken of jouw huis een geldig energielabel heeft? Doe hier de check!

Tóch raden wij in het geval van renovatie of recentelijke verbouwing(en) om een nieuw energielabel aan te vragen. Een renovatie of verbouwing gaat vaak gepaard met verbeterde energieprestaties, hier hangt dan ook een hoger energierapport aan vast.

Hoe hoger het energie label des te meer jouw huis waard is. Al voor de verkoop van de woning weten wat jouw woning waard is? Vraag hier een gratis waardebepaling aan!

  • Voor een waardebepaling zijn wij binnen twee werkdagen bij je thuis
  • Ter plekke geven wij een indicatie van de waarde van de woning en wat zich afspeelt in de huidige woningmarkt
  • Gratis verkoopadvies van een van onze deskundige makelaars

Energie label berekenen

Je eigen energie label maken? Kon het maar! Online zijn er verschillende tools die een inschatting kunnen geven, maar zelf écht het energielabel van je woning berekenen kan helaas niet meer. Een energieadviseur berekent aan de hand van diverse factoren van jouw woning en de energiebesparende voorzieningen uit hoe zuinig jouw woning is.

Welk energie label is het beste?

Hoe hoger het energie label is, hoe meer de woning die je koopt of verkoopt waard is. De uitkomst van het energie label is afhankelijk van het aantal en soort energievoorzieningen. Woningen die zijn voorzien van HR-glas++, zonnepanelen, kunststof kozijnen en isolatie met een hoge RC-waarde, hebben altijd een beter energie label.

Meer vragen of energie labels? Neem contact met ons op.

Energielabel aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.