Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hup & Fidom Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Bij het aankopen van een woning in deze gekke tijden op de woningmarkt leek het ons wijs om een aankoop makelaar in te schakelen. Dat heeft geleid tot een heel goed resultaat. De eerste mooie woning die wij zagen is mede door Hup en Fidom door ons gekocht. De hulp en de advisering die wij kregen waren voor ons van grote waarde.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Persoonlijke begeleiding in het verkopen van onze woning!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Prettige samenwerking tijdens een lastig proces! Fijn dat er mensen naast je staan die dan even voor je gaan handelen 👍🏼

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

goede samenwerking , zoals van deze makelaar werd verwacht. komt zijn afspraken na. goed afgehandeld. goed personeel Mooie presentatie over de woning ,maar de kleur kan beter . Door licht inval worden de kleuren soms iets te fel

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Persoonlijk contact en begeleiding waren perfect voor elkaar bij deze makelaar. Laagdrempelig en een enthousiast team. Ondanks de drukte op de huizenmarkt altijd een luisterend oor en contact was altijd mogelijk. De makelaar kent de markt in de buurt en dat was een duidelijk postief punt ook om voor deze makelaar te kiezen. Kortom een aanrader.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Goed contact met de makelaar en de mensen op het kantoor. Zeer betrokken en behulpzaam En ook deskundig. Het huis is snel verkocht en ik ben geholpen om een andere woning te vinden.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hup & Fidom Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Hup & Fidom Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?