Vraag direct een prijsopgave aan

Zit je lekker waar je nu zit of wil je eigenlijk nog lekkerder zitten? Wellicht zit jij er wel eens over na te denken om je huis te verkopen, maar weet je nog niet zeker of je de stap wilt gaan zetten. Hup en Fidom Garantiemakelaars uit Beilen zijn gespecialiseerd in het verkopen, aankopen en taxeren van woningen, appartementen en meer.

Hup en Fidom Garantiemakelaars Beilen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM. Als je kiest voor een NVM makelaar, dan kies je voor deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Als NVM makelaar werken wij met vaste kwaliteitseisen en ben je er altijd van verzekert dat je een expert inschakelt.

Ben je benieuwd wat het kost om een NVM makelaar in te schakelen? Wij staan je graag te woord voor een vrijblijvende prijs indicatie. Je kunt via het onderstaande formulier gemakkelijk en snel een aanvraag indienen. Ons kantoor is vijf dagen per week bereikbaar. Dus wil je niet wachten tot wij contact opnemen met jou? Bel ons dan direct opĀ 0593-541402.

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken. Je moet de juiste prijs bepalen, de juiste verkoopstrategie uitstippelen er moeten professionele foto’s gemaakt worden, enz. En als de woning eenmaal in de verkoop staat moet de woning bezichtigd worden, moet er worden onderhandeld en een koopcontract worden opgesteld. Zaken die je zelf waarschijnlijk niet dagelijks doet. Wij helpen je graag! Vraag nu eenvoudig via bovenstaand formulier een indicatieve prijsopgave aan.