Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Hoofdweg 94 7741 PS Coevorden

Hup & Fidom Garantiemakelaars Hoogeveen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 399.500,- k.k.

UW EIGEN LANDHUIS REALISEREN?

Het kan op deze fraaie en landelijk gelegen bouwlocatie van ca. 14.000 m² eigen grond. De kavel ligt te midden van landerijen waar zowel aan de voor- als achterzijde te genieten valt van een ver uitzicht.

Aan de rand van het dorp Steenwijksmoer, onder de rook van Coevorden, ligt deze bouwlocatie van ca. 14.000 m² eigen grond met de mogelijkheid om aansluitend er nog ruim 10.000 m2 cultuurgrond bij te kopen. Naast het landelijk wonen biedt het perceel uitstekende mogelijkheden voor paardenliefhebbers.

Landelijk wonen met alle denkbare voorzieningen op korte afstand. Steenwijksmoer is een klein dorp omgeven door natuur, landerijen en gelegen nabij de grens van Drenthe en Overijssel. Het alles biedende centrum van Coevorden en de oprit N34 Zwolle-Emmen zijn op korte afstand gelegen.

BESTEMMINGSPLAN:
Volgens de regels van het bestemmingsplan mag er één woning op Hoofdweg 94 te Coevorden gebouwd worden. Het bouwblok voor de realisatie van een eengezinswoning is gesitueerd aan de noordwestzijde van het perceel. De bestemmingsomschrijving van het bouwblok luid – wonen, al dan niet in combinatie met aan huis gebonden beroepen of aan huis gebonden bedrijfsactiviteiten. Het bouwperceel is groter dan 1000 m2 en de gezamenlijke oppervlakte van de bebouwing mag maximaal 400 m² bedragen. Raadpleeg het bestemmingsplan voor alle geldende regels: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Kortom: alle ruimte om uw eigen woongeluk te realiseren in het landelijk gebied!

  • 24.910 m2

Kenmerken Hoofdweg 94

Overdracht

Vraagprijs€ 399.500,- k.k.
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte24.910 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Hoofdweg 94

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

35.286

Vergelijkbaar woningaanbod