Skip to content

Te koop: woonhuis Carstenswijk 139 7916 VE Elim

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 435.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Elim Carstenswijk 139

Maakt u van dit unieke object uw droomwoning?

* VERKOOP BIJ INSCHRIJVING SLUIT OP DONDERDAG 2 DECEMBER 2021 OM 12:00 UUR *

* UPDATE* door de overweldigende belangstelling zijn de bezichtigingsmomenten inmiddels volgepland. U kunt uw interesse voor deze woning per e-mail kenbaar maken aan hoogeveen@hup-fidom.nl, zodat wij u op de reservelijst kunnen noteren.

Karakteristieke vrijstaande woning met inpandige garage, volledige woonprogramma op de begane grond, een royale tuin en verdere aanhorigheden op circa 3.270 m² grond.

Situering
Deze kluswoning met ondergrond en bijgebouw is heerlijk vrij gelegen buiten het Drentse dorp Elim, onder de rook van Hoogeveen en wordt omgeven door weilanden, bos en natuur. Alle basisvoorzieningen, waaronder een supermarkt, zijn in het dorp aanwezig. Het alles biedende centrum van Hoogeveen is gelegen op circa 10 km afstand. Op circa 3 km afstand bevindt zich een op- en afrit van autosnelweg A37. Het gaat hier om een kluswoning met de uitstraling van een woonboerderij waarbij u al uw woonwensen kunt realiseren. De locatie is tevens uitermate geschikt voor het hobbymatig houden van klein vee.

De woning
De vrijstaande woning is gebouwd omstreeks 1890 en is door de jaren heen meermaals uit/verbouwd. De woning is opgetrokken in een traditionele bouwconstructie, bestaande uit metselwerk steens muren, een deels betonnen en deels houten begane grondvloer, een houten verdiepingsvloer en is geheel voorzien van houten kozijnen met deels dubbele beglazing. De woning wordt verwarmd middels gaskachels en warm water middels een Vaillant Geiser.

Indeling
De woning is te betreden via de achterzijde, zo komt u terecht in de oude woonkamer die thans in gebruik is als berging. Vanuit hier heeft u toegang tot de garage. Via een tochtportaal met inloopkast stapt u de woonkamer binnen welke is voorzien van een traditioneel balkenplafond en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De keuken heeft een hoek opstelling en is afgewerkt met stucwerk en tegels als wandafwerking en is o.a. voorzien van een gasfornuis met oven. Vanuit de keuken is er toegang tot een gang, welke toegang geeft tot het toilet, de badkamer, bijkeuken en twee slaapkamers. Het toilet is afgewerkt met tegels, een staand toilet en een fonteintje. De badkamer is ingericht met een zitbad, douche en een wastafel.

Zolder
Via de vaste trap in de bijkeuken is de royale zolder te bereiken. De eerste verdieping is naar eigen wens in te delen in verschillende (slaap-)kamers.

Tuin
De achtertuin grenst aan een sloot en heeft een prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen. De grond aan weerszijden van de woning is ideaal voor het hebben en houden van kleinvee. Het object heeft tenslotte een royaal erf met eigen opgang vanaf de Perenbomenweg en een kapschuur/carport van ca. 6 x 12 meter.

Kenmerken en bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 167 m²;
– inhoud ca. 829 m³;
– perceeloppervlakte 3.270 m²;
– oorspronkelijke bouwjaar 1890;
– in 1973 gerenoveerd en voorzien van nieuwe buitengevels;
– deze kluswoning is geheel naar eigen smaak te renoveren en moderniseren;
– materialen voor het renoveren van de woning zijn in overleg over te nemen;
– Het object heeft schitterend uitzicht op de achtergelegen landerijen;
– geschikt voor het hobbymatig houden van klein vee;
– aanvaarding in overleg.

INSCHRIJFPROCEDURE
van toepassing zijn de navolgende voorwaarden:

• Het inschrijfformulier wordt ter beschikking gesteld na contact met Hup & Fidom via het online woondossier “move.nl”;
• Het inschrijfformulier dient volledig ingevuld en voorzien van een kopie legitimatiebewijs (digitaal) te worden ingeleverd bij Hup & Fidom Garantiemakelaars gevestigd aan Het Haagje 147 te Hoogeveen;
• De inschrijving sluit op donderdag 2 december 2021 om 12:00 uur. Formulieren die na dit tijdstip binnenkomen zijn ongeldig;
• Formulieren die niet tijdig of op de juiste wijze zijn ingediend (zonder kopie ID kaart of kopie Paspoort) of inschrijvingen waarbij het formulier onvolledig is ingevuld of niet is ondertekend zijn ongeldig;
• Aan de inschrijving kunnen geen rechten worden ontleend;
• Alles onder voorbehoud van gunning en beraad door verkoper;
• Over de uitslag van de toewijzing kan niet worden gecorrespondeerd.

  • 167 m2
  • 3.270 m2
  • 2

Kenmerken Carstenswijk 139

Overdracht

Vraagprijs€ 435.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte3.270 m2
Woonoppervlakte167 m2
Inhoud829 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1890
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Carstenswijk 139

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

55.311

Vergelijkbaar woningaanbod