Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Hoogeveenseweg 13a 7921 PC Zuidwolde

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 420.500,- k.k.

Bouwt u zelf uw droomhuis op een unieke locatie?

Namens opdrachtgever bieden wij een prachtig vrij gelegen kavel aan om een vrijstaande woning met bijgebouwen te realiseren. De benodigde omgevingsvergunning is al verstrekt door de gemeente en opdrachtgever heeft een ontwerp voor een woning laten maken die u kunt gebruiken. Voorbereidingen die u niet meer hoeft te treffen. Uw eigen ontwerp met een andere architect of aannemer is uiteraard mogelijk.

De kavel ligt midden in de natuur, omgeven door bossen en landerijen. Het gezellige centrum van Zuidwolde, met een goed winkelbestand, is op korte afstand gelegen. Volop mogelijkheden voor de bouw van uw droomhuis

Het huidige ontwerp kenmerkt zich als het type “schuurwoning”, wat zorgt voor een eenheid met de omgeving. Natuurlijke materialen, in combinatie met moderne toepassingen vindt u terug. Het aannemingsbedrijf Gelderse woningbouw uit Kootwijkerbroek is met zorg uitgezocht door de verkopende partij. In samenspraak kan er in principe gelijk gestart worden met de bouw van deze prachtige schuurwoning. De bouwkavel met nummer 13a heeft een oppervlakte van 2.445 m². Indien u meer grond wenst is dat in overleg mogelijk om bij te kopen.

Bestemming
De locatie is gelegen binnen de beheers verordening “Buitengebied” die is vastgesteld op 28 februari 2019 en heeft de bestemming “wonen” met aanduiding bouwvlak. Voor het woonperceel geldt een maximale oppervlakte van 200 m² aan hoofdgebouw en 150 m² aan bijgebouw.

De vraagprijs voor de kavel aan de Hoogeveenseweg 13a in Zuidwolde bedraagt € 440.500,- k.k.

Bijzonderheden en kenmerken
• Bouwkavel; kadastraal bekend als gemeente Zuidwolde, sectie Q, nummer 2312;
• De oppervlakte is totaal groot 2.445 m²;
• Een omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning is reeds verstrekt;
• De nutsvoorzieningen dienen voor uw rekening en risico worden aangelegd/aangesloten;
• Op de kavel mag één vrijstaande woning worden gebouwd;
• Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen van koper, zal door koper een bankgarantie worden gesteld van 10% van de koopsom.

Ziet u zichzelf hier al wonen?
Maak uw dromen waar en informeer naar de mogelijkheden om uw eigen exclusieve woning te bouwen. Neem contact op voor de mogelijkheden of een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Hoogeveen.

  • 2.445 m2

Kenmerken Hoogeveenseweg 13a

Overdracht

Koopprijs€ 420.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte2.445 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Hoogeveenseweg 13a

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod